Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.05.2014 11:23:43 - Ruth

Proč?

Jsem křesťanka, volička strany, kterou zastupujete. Je mi přes 80 let. Na tuto stránku - profil jsem zavítala náhodou. Ze stylu vaší diskuse nemám dobrý pocit. Mladíku - trocha POKORY !!!
Agresivitou v mluvě, ani ztrátou snahy o pochopení lidí nikdy nikdo nic nedosáhne.
Někteří diskutující zde mají pravdu - nesnažme se jí vyhýbat. Někteří z nás skutečně kolaborovali s nacisty i s komunisty (tak jako i jiných stran). Čili nebyli jsme jediní. Je to smutná historie. A ten pán co položil dotaz na komunisty v EU a internacionální socialismus má taky pravdu.... Vždy když se naše strana důvěrněji přiklonila ke komunistům, nebo socialistům tak to nedopadlo dobře. A nyní to děláme !!! Tak mu prosím s pokorou odpovězte. Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.05.2014 14:40:27 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,děkuji za dotaz. 
Pokud někdo kolaboroval s nacisty nebo komunisty, měl být potrestán. A je mi jedno, zda byl křesťan nebo ateista. Jinak já jsem zastánce vlastní politiky KDU-ČSL jako silné středové strany bez komunistů a socialistů. Podle mě jsme teď neměli jít do koalice. Lidovci tam nemají důstojné zastoupení.
S pozdravem Tomáš Zdechovský