Ing. Jan Bartošek

Místopředseda KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • místopředseda PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.05.2014 11:29:29 - pavel60

Pane inženýre

vaše odpovědi jsou takové nemastné a neslané , řekl bych typicky alibistické. Přesto vám jako zvolenému zástupci patří poděkování, poněvadž patříte mezi tu menší část poslanců, kteří s občany a voliči komunikuji. Jen to už stačí k tomu, že ve vašem případě zvolení do parlamentu nebylo chybou. Jaký to rozdíl oproti takovým, kteří začnou projevovat aktivitu a komunikovat s občany 1 měsíc před volbami. Nejlépe je to vidět u poslanců do EU a na podzim pak senátních kandidátů.Přeji ať vám skóre odpovědi na dotazy občanů zůstane ve stejné výši i ke konci mandátů a to 100%. Pavel

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.05.2014 11:28:05 - Ing. Jan Bartošek

 Vážený pane Pavle,

pokusím se tedy být slanější a mastnější. Víte ono není snadné být nyní koaličním politikem, když jsem si užíval právě vyhraněnost a jasné názory jako opoziční politik. Komunikování či nekomunikování kolegů nemohu posuzovat, ale zejména u oněch EU poslanců to vnímám jako izolovanost od nás zde v ČR. Rozhodně to není správné.

Děkuji za milou zprávu

Váš Jan Bartošek