PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.

Miroslav Ransdorf zemřel 22. ledna 2016 v Praze
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.05.2014 20:22:14 - Václav82

Jak si vysvětlujete informační embargo o vaší žalobě na Novu?

Dobrý den, pane doktore, z vašeho dnešního rozhovoru na PL jsem vyrozuměl, že články o vaší žalobě na Novu byly včera po chvíli staženy z Novinek i z idnes a že Nova bez vysvětlení odvolala natáčení na toto téma, o které vás původně požádala. O vaší žalobě neinformuje žádná televizní ani rozhlasová stanice, ani tisk- dokonce ani vaše Haló noviny ne, což je na zamyšlenou. Nebýt PL, nikdo se o vaší žalobě nedozvěděl, ale i tak dnešní rozhovor na vaší stránce ve štítkách chybí a je těžko k nalezení, protože je schovaný v Aréně- Rozhovory. Co má toto informační embargo znamenat?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.05.2014 23:50:24 - PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.
Pro mě je to důkaz, že jsem udělal správný krok. Stále doufám, že ČR je právní stát, i když velmi nedokonalý. Média a zejména bulvár typu Novy si nemohou myslet, že jsou v ČR všemocnými pány. U Parlamentních listů se ale mýlíte, zkontroloval jsem štítky a rozhovor tam je, navíc něco zveřejnily i Eurozprávy.