Mgr. Stanislav Huml

Zemřel 28. prosince 2021
  • SOCDEM
  • Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
  • zastupitel obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.05.2014 20:42:37 - letora

Zvěrstva spáchané fašisty v Dombasu

Dobrý večer pane Huml, z Vašeho blogu je mi jasné,že na rozdíl od špiček ČSSD nejste líný si najít informace na netu a udělat si vlastní názor na věc.Ptám se: opravdu nechává vedení ČSSD klidný masakr v Dombasu(mimo jiné srovnatelný se scénou filmu Okupace ve 22 obrazech),použití armády s těžkou technikou proti vlastnímu lidu a "objektivnost" našich médií ve vztahu k Ukrajině a k Rusku? Tyto síly podporujete?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.05.2014 23:51:50 - Mgr. Stanislav Huml
Dobrý večer,od začátku konfliktu tvrdím, že vláda v Kyjevě nemá legitimitu, že se dostalo nevídaného prostoru fašistům a co se týče použití armády s těžkou technikou proti vlastnímu obyvatelstvu - považuji to za skutek trestuhodný a doufám, že nezůstane bez potrestání. Řešení současné situace leží v jednání. K diplomacii patří komunikace. Trestat se mají ti, kdo vraždí, vyvolávají skutečné násilí a projevují rasovou nesnášenlivost. Je trestná u nás a nemůžeme ji podporovat ani na Ukrajině.