ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.05.2014 11:03:56 - eda rybák

obnova vedení

Podle vás by se nemělo otálet s obnovou vedení krajské organizace v Moravskoslezském kraji. Snažíte se tak využít současné situace, kdy zde má ČSSD problémy? A jak třeba kauzu hejtmana kraje vnímáte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.05.2014 16:12:48 - Jan Veleba
Teprve teď jsem dojel domů a otevřel počítač, a proto na dotazy odpovídám až nyní. 

Píšete to přesně. V tomto kraji jsem byl před asi čtrnácti dny a setkal jsem se neformálně s asi třiceti aktivisty SPO. Z jednání mám velmi dobrý dojem a dohodli jsme se, že v nejkratším možném termínu bude svolaná volební konference, na které se zvolí nové vedení kraje. Pro mne je příjemným zjištěním, že lidé mají chuť dál pracovat a já jim budu všemožně nápomocen a budu je podporovat a vytvářet servis z pozice vedení strany. K ČSSD máme programově nejblíže a je jasné, že bude naší snahou posílit z tohoto elektorátu naši základnu.

Pokud se týká hejtmana, pak zatím nedovedu odpovědět. Musím si s ním o tom promluvit. Víte odsuzuje se snadno, ale naše média nejsou často objektivní

a hrají podivné hry. Mně je moc divné, že se to vytahuje po dvou letech znovu a ctím zásadu prezidenta republiky – pokud není člověk souze, pokud není trestní oznámení a pokud není odsouzen, pak ho nemohu zatratit. I když připouštím, že u politika platí přísnější kritéria.