Ing. Jiří Petrů

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.05.2014 12:32:02 - zitová

Stát a ochrana zvířat

Vaše poslední odpověď se týkala zvířat a já mám na vás také dotaz na toto téma. Dočetla jsem se o konferenci Stát a ochrana zvířat. Zajímalo by mě, zda se ji účastníte a především, zda se tím budete jako zákonodárce zabývat? A jaké řešení případně navrhujete? Poslední dotaz: Budete se také zabývat novým OZ, který provozování útulku ztížil? Respektive zkomplikoval financování.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.05.2014 15:48:28 - Ing. Jiří Petrů

Omlouvám se za poněkud opožděnou odpověď. 22.května tohoto roku, kdy se v Senátu konala konference na téma Stát a ochrana zvířat jsem se nemohl účastnit, neboť jsem byl na výjezdním zasedání Výboru pro veřejnou správu a regionální rozvoj v Moravských Budějovicích. Hlavním tématem byla cena vody. Pokud se týká konference, nemám doposud žádné výstupy. Pokud se týká provozování útulků v souvislosti s novým Občanským zákoníkem, postoupím váš dotaz kolegům z Ústavně právního výboru, do jejichž kompetence tato agenda spadá. Zdraví Jiří Petrů