Ing. Jan Hajda

Zemřel dne 27.2.2018
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,49. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.05.2014 10:49:55 - jurka kříž

Nahrávky sociálních demokratů

Vyjádříte se ke situaci v ČSSD na Břeclavsku? A můžete vyloučit, že jste do ní zapleten? A poslední dotaz, vyvodíte z toho nějaké důsledky? Sobotka se snaží dělat mrtvého brouka, ale zapomínáte na to, že je letošek supervolební

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.05.2014 11:17:04 - Ing. Jan Hajda

Vážený pane Kříž,

jednoznačně mohu prohlásit, že s uvedenými událostmi nemám nic společného. Práci mě jako senátora si může každý vyhodnotit, poněvadž o činnosti informuji na svých webových stránkách. Snažím se pracovat ve prospěch ČSSD, která by měla hájit zájmy svých voličů. Zásadně jsem zastáncem demokratického přístupu a respektování výsledků demokratických voleb.

Zveřejněná nahrávka a její obsah poškodily především ČSSD jako celek a budu trvat na tom, aby aktéři vyvodili důsledky vůči sobě, jinak důsledky musí vyvodit Okresní organizace ČSSD. Zarážející je vulgarita projevu na této schůzce. Otázku lidské slušnosti (bez ohledu na politickou příslušnost) považuji za zásadní.

Zveřejnění nahrávky vyvolalo rozpory v Okresní organizaci, a proto OVV ČSSD bude muset zaujmout jednoznačné stanovisko. Jsem přesvědčen, že drtivá většina členů Okresní organizace ČSSD, tak jak je znám osobně, s tímto způsobem jednání zásadně nesouhlasí.