ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.05.2014 15:10:51 - Markéta Hrubá

kraj

Moravskoslezský kraj má nespočet problémů. Mohu s jakým z nich chcete bojovat vy a jak konkrétně? Většinu poslanců z kraje znám, ale vás nikoliv. Že jste poslanec, jsem zjistil až dnes zde. Nic moc jsme o vás nedohledal. Máte třeba nějaký vlastní web?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.06.2014 11:05:12 - MUDr. Igor Nykl
 Dobrý den! Mé webové stránky jsou již několik měsíců dostupné : www.igor-nykl.czNa nich by se měl každý občan dozvědět vše podstatné . Jako lékař a nyní tedy člen zdravotnického výboru PS Parlamentu ČR, současně člen správní rady VZP je samozřejmě mou doménou práce na reformě českého zdravotnictví, které se potýká s mnoha problémy. Jen namátkou bych zmínil např.to, že máme špatně fungující systém vzdělávání zdravotnických pracovníků, nemáme dořešeny přesčasy lékařů (  zde je rozpor s evropskou legislativou ...),neuměli jsme optimálně vyčerpat evropské fondy, které směřovaly do zdravotnictví v minulém období ( a nyní nás čeká čerpání další pro léta 2014- 2020...). Samozřejmě pro mé hnutí ANO je klíčová jasná transparentnost a optimální ekonomika zdravotnictví, což je velký problém.  Co se týče práce v regionu a mimo oblast zdravotnictví, jako občan Frýdku -Místku se snažím pomoci s dotažením stavby obchvatu Frýdku-Místku, kdy jde o letitý problém trápicí určitě prakticky všechny obyvatele našeho města. Hnutí ANO má pod sebou ministerstvo dopravy a financí, takže možnost upozorňovat na potřebu dokončit obchvat Frýdku-Místku a aktivně se do toho vložit je z tohoto pohledu pro mne jednodušší.