PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.

Miroslav Ransdorf zemřel 22. ledna 2016 v Praze
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.05.2014 1:01:50 - Vojtěch Mišičák

Gratulece

Vážený soudruhu Ransdorfe, ještě jednou, veřejně, Ti gratuluji ke znovuzvolení. Novináři si navlékají mnoho kabátů za jedním účelem, zlikvidovat ty, kteří zastávají názor, že se lidé mají domáhat svých, zejména sociálních, práv. My "neelitní" víme své... Už chápu, jak jsi to v minulosti myslel s tím strachem některých o to, že v případě Tvého zvolení do čela strany, by se KSČM stala vítězem voleb. Těším se na další společná setkání a diskuze!

Zdraví, V.Mišičák

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.05.2014 16:38:18 - PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.
Dobrý den, Vojtěchu, děkuji za blahopřání a příznivý soud o mé osobě a chtěl bych slíbit, že budu pokračovat v rozdělané práci v EP i v ČR. S současnosti mám rozpracováno několik publikací o vědě, výzkumu a inovacích, také připravuji knihy o dějinách filozofie (antické Řecko, novoplatonikové, středověká filozofie) a o dějinách komunistického hnutí. Důvěra, kterou mi poskytli voliči, je pro mě závazkem, abych postupoval promyšleněji a obezřetněji a nestal se opět levnou kořistí pro mediální praktiky. S pozdravem a přáním všeho dobrého Miloslav.