Jaroslav Foldyna

  • SPD
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.06.2014 19:21:17 - drupi

souhlas

Pane Foldyno naprosto s Vámi souhlasím,jsem Váš volič(čssd),ale Vám osobně fandím a přál bych si takových lidí jako jste Vy v parlamentu víc.Pane poslanče nešlo by zrušit pracovní agentury?Jsou vétšinou vlastněny cizími státními občany,přece nemůže být problém,aby každý podnik měl své personální oddělení.Agentury jsou dojičky státních peněz,berou lidi na hůl a nic je ksobě neváže.Podle mne jistě švindlují na daních.Je to můj názor,jsem jen obyčejný zedník.Ještě se mi nelíbí,že ve státních firmách mají manažeři půl milionové měsíční platy,za co vždyt mají stejné žaludky jako mi dělníci a peněz se nenají,pořád musí jíst jídlo,které musí udělat obyčejný člověk.Děkuji za odpovět a přeji hodně sil a štěstí při hájení vašich zásad a názorů.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.06.2014 10:38:35 - Jaroslav Foldyna

Vážený Drupi,

s omezením činnosti a využíváním pracovních agentur s Vámi naprosto souhlasím. V některých případech se jedná o novodobé otrokářství. Co se týká platů manažerů ve státních firmách, dovedu si představit zákon, který by zastropoval výši platů ve státní firmě včetně odměn. Když to mohli udělat např. v ruské dumě, proč bychom to nemohli udělat v českém demokratickém parlamentu.

Děkuji Vám za podporu.

S pozdravem

Jaroslav Foldyna