prof. Mudr. Miloš Janeček, CSc.

Lídr hnutí senioři 21 pro JmKraj
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,06. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.06.2014 11:07:45 - mykeš

demokracie v ČSSD

Podle vás brněnská ČSSD není demokratická. Myslíte si, že je to problém jen brněnské ČSSD nebo celé strany? Například pan Huml a Votava se zde distancují od řady kroků a prohlášení vedení. A druhý dotaz, budete pokračovat v politice dál a pokud ano, vstoupíte do nějaké strany nebo zůstanete nezávislý?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.06.2014 9:30:05 - prof. Mudr. Miloš Janeček, CSc.
Dobrý den, musím konstatovat,že dnešní titulek v Právu vůbec nevystihl problematiku,o kterou jsem jednal.Nevystoupil jsem z ČSSD z popudu,že jsem nebyl IMěVV v Brně vybrán jako kandidát pro obhajobu do senátu. Nedemokratické a autoritativní způsoby v ČSSD včetně preference oblíbenců a  zatracování těch,kteří nejsou schopni anální akrobacie jsou známé již řadu let.V poslední době však situace graduje, viz třeba akce v Břeclavi(opravdu důstojné jednání a vybraný slovník politiků ČSSD) kauza v Ostravě která obviňuje nejvyšší představitele ČSSD a tak vy se dalo pokračovat. Já jsem pracoval v senátů jak v Praze tak v regionu a měl jsem od vedení ČSSD ta nejlepší hodnocení,doporučení od předsedy Sobotky nebo Štěcha,ale to evidentně "kmotrům" v Brně nestačilo.Jednání o výběru kandidátů bylo zmanipulováno a předem domluveno, v pozadí s předsedou MěVV ČSSD,který  samozřejmě vše popírá.Je to přece slovo proti slovu. Tedy na Váš dotaz- podle kolegů z Ostravy,Kolína a dalších regionů je všude stejná situace(nechci je bez jejich vědomí jmenovat) a kdo nešlape v brázdě,musí z kola ven. O svém dalším politickém angažmá se zatím rozhoduji, rád bych zkušenosti  které jsem za 6 let v senátů za státní peníze daňových poplatníků ještě  zúročil v jejich prospěch.
S pozdravem
prof.MUDr.Miloš Janeček,CSc