Ing. Marian Jurečka

  • KDU-ČSL
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.06.2014 18:48:47 - Lojzo

Fandíte agresorům?!

Pane Jurečka,podívejte se na internetu na jiné zprávy než ty české o dění na UKrajině kde Ukrajinci chtějí k Rusku!Jste také pro nevětší agresory USA,aby nám sem na věčné časy nasadily ožralce,násilníky a to americkou armádní sběř!?Zeptejte se v Německu co si zkusili od amerických vojáků tam umístěným a budete možná mluvit jinak jestli nejste zaprodanci i s Bělobrádkem!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.06.2014 13:19:18 - Ing. Marian Jurečka
Jsme členy NATO a plníme své závazky. Do NATO jsme vstupovali dobrovolně, zatímco do Varšavské smlouvy jsme museli. Až Rusko bude znovu uplatňovat svoji imperiální politiku, bude to NATO v čele s americkou armádou, která Evropě už dvakrát pomohla nabýt ztracenou svobodu, kdo nám pomůže. Každá intervenční armáda v mírové době a v moderním pojetí více nebo méně zasahuje do životů civilního obyvatelstva, ale nemyslím, že by američtí vojáci nějak dramaticky negativně zasahovali do životů obyvatel v zemích, kde byli v mírovém období dislokováni. Kdo pamatuje „dočasnou“ bratrskou pomoc sovětské armády po roce 68, stav částí měst, kasáren a vojenských újezdů, kde působila, ví o čem mluvím. Čest výjimkám. Obecně nám ale NATO dává jistotu, že se za nás spojenci postaví.