Jaroslav Foldyna

  • SPD
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.06.2014 12:02:37 - kpt.

Jak vnímáte činnost J.Dienstbiera jako ministra?

Dobrý den pane Foldyno,včera zde byla vidět připravovaná legislativa p.Dienstbiera(člena ČSSD) ve které se chystá diskriminovat občany ČR v jejich vlastní zemi,dnes chce prosazovat volební právo pro cizince.Již v minulosti iniciativně prosazoval různé aktivity jež nechce většina lidí zde a ve svých aktivitách zřejmě hodlá pokračovat.Jaký máte na jeho činnost názor?Uvědomujete si že pro člověka jež se třeba jen trochu zajímá o politické dění a nevolí automaticky je vaše strana s tímto člověkem(a jemu podobnými)nevolitelná?Vás si vážím jako jednoho z mála lidí v politice a věřím že s jeho postoji nesouhlasíte.Ale jste členem téže strany(ačkoliv už nyní moc nechápu proč)takže se Vás ptám jestli není čas se proti takovému člověku ,jež prosazuje věci které ani nikde nebyli ve volebním programu a jsou hrozbou pro lidi zde ozvat?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.06.2014 10:51:41 - Jaroslav Foldyna

Vážený kpt.,

já často polemizuji s Jiřím Dienstbierem o jeho pojetí levicové politiky, a to na stranické úrovni a nepřísluší mi se k tomu vyjadřovat v médiích. Na jaře příštího roku bude sjezd sociální demokracie, kde se tyto věci zcela jistě budou řešit. To bude platforma k vyjádření se o tom, co je a co není levicová politika, zda-li je to vztah k menšinám či obhajoba důstojného života pro lidi žijící ze mzdy, kam často i menšiny mohou patřit.

Děkuji a s pozdravem

Jaroslav Foldyna