Ing. Adolf Beznoska

  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.06.2014 9:56:52 - Vítězsalv M.

pokuta pro Sobotku

Vím že nejste příznivce Babiše ani současné vlády, ale přijde vám v pořádku, že o pokutě zákonodárců rozhodují úředníci? Neměl by být odpovědný premiér sněmovně? A proč z toho vyvázl prezident, když Babiše jmenoval?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.06.2014 14:45:10 - Ing. Adolf Beznoska
Dobrý den, od začátku jsme kritizovali to, že by se měl stát pan Babiš členem vlády. Důvodů je mnoho a jeho spolupráce s StB a nemožnost předložení lustračního osvědčení je taková třešnička na dortu. Nevím, jaké jsou přesně mechanismy k udělení pokuty, ale vypadá to celé jako absurdní divadlo. Předseda vlády vědomě porušil pravidla, byl potrestán k peněžní pokutě, kterou za něj nakonec zaplatí ten, kterého se to týká. Už tedy víme, že nerespektování pravidel má svojí cenu. Ten, kdo na to má, si může dělat co chce, kdo na to nemá, má smůlu. Stejně jako ve Farmě zvířat, kde všechna zvířata jsou si rovna, jen některá jsou si rovnější.S pozdravemAB