ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.06.2014 9:59:33 - ronykver

program

Podle Černocha máte programově nejblíže k ANO. Souhlasíte? Nebo lépe, s kým byste si byl schopen představit koalici? A jste schopni jít do koalice i s KSČM?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.06.2014 12:44:38 - Ing. Karel Fiedler

S hnutím ANO máme skutečně podobné priority. Chceme zastavit okrádání státu, chceme jeho racionální a efektivní fungování, chceme přímou demokracii. Zkušenosti ze Sněmovny ale ukazují, že jedna věc jsou proklamace a realita činů pak věc druhá. Výsledky některých hlasování ve Sněmovně o tom vypovídají dost jasně. Proto tzv. koaliční strany k nám nemají blíže, než ty opoziční. Jinak by některé naše návrhy zákonů již musely být dávno projednávány a ne smeteny se stolu z různých pseudodůvodů.

Pokud se ptáte na koalici, tak s námi nikdo o ničem nejedná, takže vedeme skutečně akademickou debatu. Obecně se tak dá říci, že pokud bychom vůbec něco takového s někým tvořili, museli bychom si nejdřív vzájemně vyložit všechny karty na stůl a ten stůl si dobře vyčistit.