Mgr. Stanislav Huml

Zemřel 28. prosince 2021
  • SOCDEM
  • Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
  • zastupitel obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.06.2014 19:25:22 - D@ve

Vedoucí úloha strany?

Zdravím Vás, mám na Vás dotaz ohledně Vašeho stranického referenda. Souhlasíte, že str.ŕeferendum slouží pouze jako alibi pro ČSSD, aby se nemusela zabývat resitucemi a dalšími "předvolebními sliby"? Takže jde pouze a jen o potvrzení "vedoucí úlohy strany ČSSD", protože voliči jsou této straně dobří jen pro to, aby tyto "vyvolené" dostali do parlamentu, ale pak už platí pouze sliby straníkům v tomto zmiňovaném pseudo "referendu"? Byl jste pro tuto zhovadilost nebo jste na straně rozumnějšího p.Tejce? Děkuji za odpověď a vážím si, že jako jeden z mála opravdu odpovídáte na dotazy.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.06.2014 23:15:29 - Mgr. Stanislav Huml
Dobrý den. Nepochopil jste zřejmě o jaké referendum jde. To se netýká všech obyvatel, ale jen a pouze členů ČSSD. Je to tedy vnitřní záležitost nás, členů, tedy žádná vedoucí úloha ČSSD nad jinými stranami, ani nad jejich voliči, se nekoná.  A těch otázek mohlo být za jedny peníze víc. O tom nemám pochyb a kdybych byl členem ÚVV, hlasoval bych pro návrh přítele Tejce. A výsledek stranického referenda nemusí nutně znamenat konec koalice.