ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.06.2014 19:55:40 - adamickova

předseda

Já pořád nechápu, proč se sjezdem tak otálíte? Přeci je jasné, že Sobotka je kotvou strany, která ji táhne ke dnu

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.06.2014 14:39:28 - JUDr. Jeroným Tejc
Nevidím vážný důvod pro svolání mimořádného sjezdu ve chvíli, kdy nás ten řádný čeká v březnu roku 2015. Spíše než na vnitřní souboje se musíme soustředit na práci ve vládě, ve sněmovně a přesvědčit voliče před komunálními a senátními volbami na podzim tohoto roku, že neudělali a neudělají chybu, když budou volit ČSSD.

Nenesu sice odpovědnost za vedení strany, nicméně snažím se o maximální úspěch ČSSD jako celku. Mimo jiné jsem jako poslanec navrhl dlouho očekávanou a potřebnou změnu exekučních pravidel. Ta by měla omezit exekutory, kteří zneužívají své pozice například v tzv. mobiliárních exekucích.

Soustředit se nyní na cokoliv jiného, včetně uvažování o kandidatuře do vedení strany, by ČSSD ani lidem v zemi nic nepřineslo. O tom, zda a na jakou pozici budu kandidovat na nejbližším sjezdu, se rozhodnu na podzim před konáním okresních a krajských konferencí.