Mgr. Stanislav Huml

Zemřel 28. prosince 2021
  • SOCDEM
  • Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
  • zastupitel obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.06.2014 12:24:42 - dasty

Ukrajina

Co říkáte na konflikt na Ukrajině a fašistickému postoji naší vlády?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.06.2014 13:33:39 - Mgr. Stanislav Huml
Podrobně jsem se vyjádřil v rozhovoru na idnes.cz http://zpravy.idnes.cz/rozhovor-s-poslancem-humlem-o-ukrajine-d9a-/domaci.aspx?c=A140611_160223_domaci_jw a na svém blogu tamtéž http://stanislavhuml.blog.idnes.cz/c/412098/Save-Donbass-people-from-Ukraine-army.html
velmi se mi líbil text neznámého člověka, přeložený z ruštiny jsem ho sdílel na facebooku:Dream: Evropská unie odmítla Ukrajinu.
Včera na tiskové konferenci v Berlíně prohlásil šéf EU Jeff Nonberg, že v souvislosti s posledním vývojem událostí na Ukrajině Evropská unie schválila rozhodnutí zrušit podpis ekonomické části asociačních dohod EU s Ukrajinou.
"V souvislosti s posledními událostmi na Ukrajině a šokujícími akcemi ukrajinské moci přijala Evropská unie rozhodnutí zrušit plánovaný podpis druhé, ekonomické části asociačních dohod mezi Ukrajinou a Evropskou unií. Zpochybňujeme legitimitu ukrajinské vlády. Jsme šokováni akcemi ukrajinské moci na východě Ukrajiny a podporujeme plány Ruské federace na mírové řešení ukrajinské krize. Vyzýváme rovněž k okamžitému zastavení krveprolití - Evropa si nepřeje válku!", prohlásil šéf Evropské unie. Doplnil jsem pouze:
A pak jsem se probudil.