Mgr. Stanislav Huml

Zemřel 28. prosince 2021
  • SOCDEM
  • Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
  • zastupitel obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.06.2014 16:30:02 - D@ve

Tak ještě jednou...

Dobrý den, můj minulý dotaz jste nezodpověděl. Problém byl spíš z Vaší strany a nikoli v tom, že bych nepochopil Vaše stranické referendum. Dotaz tkvěl právě v té hrůze z představy, že voliči jsou dobří ČSSD jen proto, aby je dostali do Parlamentu, ale poté jsou sliby voličům zapomenuty a přichází alibi ČSSD v tom, že si vyhlásí referendum jen pro vyvolené, tedy členy ČSSD a tam si rozhodnou, co budou ve volebním období za priority. Pokud chcete namítat, že to tak není, proč tedy není jednou z otázek - zrušení restitucí? Ty jste slibovali "opravdovým" voličům zrušit. Proto zněl můj předchozí příspěvek "vedoucí úloha strany", snad je to nyní jasné, na co jsem se ptal. Díky

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.06.2014 23:04:19 - Mgr. Stanislav Huml
Tak i já ještě jednou. Nejsme ve vládě sami. Jde o koalici tří stran. Jedna z nich zásadně nesouhlasí s jakýmkoliv zásahem do církevních restitucí. Pokud by byl položen našim členům tento dotaz, měl by být současně dovysvětlen dopad rozhodnutí při hlasování s kladným výsledkem. Tedy zda máme připustit rozpad koalice. A v jiné odpovědi (pravda nebyla položena vámi) jsem odpověděl, jak bych hlasoval, kdybych byl členem ÚV. Za sebe říkám - tuto otázku bylo třeba položit. A není to puč proti předsedovi, jak to senzacechtivě napsali někteří novináři. Sliby nejsou zapomenuty. Řešíme jak je v maximální míře splnit i když jsme omezeni nedostatkem hlasů. Právě proto, že není vedoucí úloha strany je někdy jednání velmi těžké. Stačí tak?