ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.06.2014 10:58:56 - Lebova

úpadek ČSSD

Já chápu, že se chcete jako protikandidát Sobotkovi proti němu vyhranit, ale nemyslíte, že všeho moc škodí? Strana působí velmi nevěrohodně. Proč se radši nesjednotíte? Pokud se stanete příští rok předsedou a následně projedete volby, budete to vaše odpovědnost. Je třeba myslet dopředu. Nemyslíte? Děkuji za názor

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.07.2014 14:40:32 - JUDr. Jeroným Tejc
Děkuji za názor. Opakovaně říkám, že není čas na debaty o kandidatuře na stranický sjezd. Před námi jsou komunální a senátní volby. I proto jsem se na rozdíl od Milana Chovance nerozhodl definitivně, zda a na jakou funkci budu kandidovat. Rozhodnutí učiním až tehdy, když nastane čas okresních a krajských konferencí na konci letošního roku. Ostatně je poněkud zvláštní, pokud se někdo sám navrhne. Proto je třeba vyčkat na nominace z okresů a krajů.

Vždy jsem dával přednost práci a zachování si svých názorů před funkcemi. I proto dnes nejsem členem vlády. A v tomto smyslu toho nelituji. Nemyslím si však, že bych ČSSD jakkoliv škodil. Z reakcí kolegů ve straně i voličů na mé vystupování mám kladné ohlasy.
 
Sněmovnou nyní prochází služební zákon o úřednících, který jsem připravil a na jehož změnách jsem se podílel, předložen je můj poslanecký návrh na regulaci exekucí a ve druhém čtení taktéž poslanecký návrh zákona prodlužující lhůty pro kontrolu církvím vydávaného majetku. To, že jsem chtěl umožnit členům ČSSD v rámci vnitrostranického referenda vyjádřit se k církevním restitucím a daním považuji za své právo a rozhodně krok správným směrem. Vždy jsem prosazoval to, o čem jsem byl přesvědčen bez ohledu na to, komu se tím zalíbím nebo koho tím naštvu. A nehodlám to měnit.