Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.06.2014 9:38:44 - HanaP.

řešené problému s imigranty

Jaké řešené problému s imigranty navrhujete? Ve svém článku jste také zmínil Turecko. Dokážete se představit, že by v horizontu 10 let vstoupilo do EU?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.06.2014 8:56:13 - Tomáš Zdechovský
Dobrý den, paní Hano,děkuji za dotaz.
EU musí nejdříve vyřešit své vztahy s partnery, kterým posílá peníze na ochranu společných hranic. Velká část ilegálních imigrantů sem nepřichází z důvodu války nebo bídy, ale z důvodu toho, že je někdo obelže. Často ve své zemi prodají veškerý majetek, dají všechny své peníze různým převaděčům a nechají se převést do Evropy, kde jsou jim slibovány různé sociální výhody jako domy auta a bohatství. Ale bohužel realita je naprosto jiná. Tady je potřeba již preventivně působit v těch zemích, odkud nelegální přistěhovalci přichází. To je cíl dlouhodobý.
Krátkodobý cíl je posílit ochranu společných hranic a vracet lidi zpět do zemí, odkud pochází. Evropa není na příchod velkého množství lidí připravená to samozřejmě nese s sebou mnoho problémů.
Jinak v případě Turecka nejsem pro vstup do EU nikdy. Jsem pro privilegované partnerství.
S pozdravem Tomáš Zdechovský