Mgr. Dana Váhalová

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,99. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.06.2014 9:59:09 - Maláčková

kvóty

Neuráží vás jako ženu zavádění kvót pro naše zastoupení ve firmách, politice apod.? Mě ano? Myslím, že žádné kvóty nepotřebujeme. Navíc mi to od vás přijde směšné. ve vedení strany máte en jednu ženu a ve vládě též a to náhodou, protože pan krčál nabídku odmítl. Pokud se neplete, v předčasných volbách byly ve všech krajích lídrem strany také muži... Děkuji za váš názor. Maláčová

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.06.2014 11:47:24 - Mgr. Dana Váhalová
Neuráží mne  diskuze  na  zavádění   kvót pro ženy  přesně proto, co jste popsala - mohlo by jich být všude více. Tyto návrhy vyvolávají  diskuze  o překážkách, možnostech a potřebě  zvýšení podílu žen v politice, ve vedení firem apod. Uvědomělá společnost žádné kvóty nepotřebuje, protože nerozlišuje zda je někdo muž či žena, starší  či mladší, ale je skutečně naše společnost natolik vyspělá?  Někdy si  nejsem jistá, že  vždy  a všude . A proto si vážím těch pro které je hlavním  kritériem odbornost a pracovitost.