Ing. Adolf Beznoska

  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.06.2014 14:19:30 - rene

Skončí ODS v propadlišti dějin?

„Nejsme nad propastí, jsme v propasti. A jestli se nebudeme navzájem podporovat, skončíme v propadlišti dějin. Ještě je ale čas.“ Kolik vám ho podle vás zbývá? A proč si myslíte, že je Fiala dobrý předseda? Na přílivu členů či preferencí to není vidět a ani uvnitř strany nezaznamenávám krom odchodu členů žádné změny.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.07.2014 14:57:01 - Ing. Adolf Beznoska
Dobrý den, reagujete patrně na proslov předsedy Fialy na Repubikovém sněmu ODS. Tohoto sněmu jsem se nezúčastnil a veškeré informace mám tedy zprostředkovaně. Z toho co jsem slyšel a četl musím říct, že bezezbytku souhlasím. Pokud chceme být douhodobě úspěšnou stranou, tak nestačí jenom kosmetické změny, vyměnit vedení a dále jet ve starých kolejí. V ODS se za poslední dobu udělala spousta dobré práce, musíme být důslední a dotáhnout to až do úspěšného konce. Pan Fiala je vzdělaný, kultivovaný a s jasnou představou, jaká by měla politika být. Napravení pošramocené značky samozřejmě nejde udělat ze dne na den.  Přesvědčit lidi o našem programu a důvěryhodnosti bude nějakou dobu ještě trvat. Čekají nás na podzim komunální volby a je velice důležité, abchom udrželi svojí pozici v obcích a městech. To je náš nejbližší cíl a každý jednotlivý člen musí udělat vše pro úspěch.S pozdravemAdolf Beznoska