MUDr. Pavel Plzák

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.07.2014 10:04:07 - Ptáčková

Je tohle pravda?

,,Dle regulí si hradečtí členové sestavili kandidátní listinu, odsouhlasili a čekali na schválení vedení. Během jedné noci údajně došlo k celkové změně, doktor Hýsek spolu s dalšími kolegy byl vyškrtnut a přední místo obsadili současní poslanci Pavel Plzák a Martina Berdychová. Tuto kandidátku pak odsouhlasilo vedení strany.“ Ptáčková

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.01.2015 11:34:49 - MUDr. Pavel Plzák
Jan Hýsek byl na kandidátní listině do parlamentních voleb Královéhradeckého kraje na druhém místě. Tato kandidátka byla odsouhlasena krajským předsednictvem. Pan Hýsek nebyl spokojen s pozicí číslo dvě a požadoval po krajském předsedovi panu Plzákovi, ať na Výboru hnutí ANO vyjádří jeho nespokojenost s kandidátkou a pořadím. Pan Plzák přednesl dle požadavku pana Hýska na Výboru výtky ke stavu na kandidátce a uvedl, že pro pana Hýska požadují pozici číslo 1. Výbor nesouhlasil s účastí pana Hýska na kandidátní listině (z důvodu dohody pana Hýska a pana Faltýnka, kdy při přijímání členů Jan Hýsek slíbil, že v případě členství v ANO nebude kandidovat na žádný post – byly známy špatné zkušenosti z doby, kdy pan Hýsek působil v hnutí Východočeši.)
Tuto informaci o dohodě pan Hýsek zamlčel. Výbor doporučil bližší spolupráci s hnutím Východočeši při úpravě nové kandidátní listiny. Krajské předsednictvo informovalo pana Hýska o jednání Výboru a o jeho vyloučení z kandidátky a důvody, které k tomu vedly.

Oslovili jsme paní Berdychovou a na místo pana Hýska kandidovala paní Berdychová. Novou kandidátku schválilo Krajské předsednictvo Královéhradeckého kraje a Výbor hnutí.Pan Hýsek pravdivě neinformoval členy v oblasti Hradec Králové o důvodech, které k tomu vedly a někteří odstoupili z kandidátní listiny.