Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.07.2014 12:38:37 - Marek67

společnost DC Falcon

Dobrý den, bojujete za tuto spol., jen by mě zajímalo jestli máte k dispozici protokol k pokutě a za co byla pokuta dána? Zatím jen píšete, že vše měla firma v pořádku a přesto dostala pokutu. Policie musela napsat do protokolu důvod.
M.Platzek

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.07.2014 16:44:19 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den, pane Platzku,děkuji za dotaz.
Za společnost bych nebojoval, pokud bych ten důvod neviděl a neviděl také vyjádření nizozemský úřadů a českých úřadů + Evropské komise - o ten případ se zajímám měsíc.
 Vzhledem k tomu, že v celé věci komunikuji jak s Evropskou komisí, tak s nizozemským a českým premiérem a dalšími úřady, tak jsem to musel mít 100 procentně potvrzené, že je to proti předpisům EU. A není to bohužel jediný případ
Více najdete zde:http://www.rozhlas.cz/zpravy/regiony/_zprava/kralovehradecka-firma-nesouhlasi-s-pokutou-z-nizozemska-pomoc-slibil-i-europoslanec--1369795
Pokud budete mít zájem dokumenty vidět, tak se mi ozvěte a domluvím povolení od firmy, abych Vám je mohl případně také poskytnout.
S pozdravem Tomáš Zdechovský