ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.07.2014 12:52:43 - viml martin

příprava rozpočtu

Vy jste spokojen s návrhem rozpočtu a změnami v systému daní? Podpoříte současné návrhy vlády jako opozice? Jednají s vámi o tom? Mě totiž nejvíc vadí, že se s každou vládou vše mění! Viml

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.07.2014 19:44:05 - Ing. Karel Fiedler
Tak začnu s odpovědí od konce vašeho dotazu : s návrhy, jak rozpočet sestavit s námi vláda nejedná. A já ale současný návrh rozpočtu nevnímám ( v tomto případě bohužel ) jako úplně jiný. Já si naopak myslím, že zatím vládní koalice moc v hospodaření ( tedy v návrhu rozpočtu ) nezměnila. Jednat s námi však bude muset ve Sněmovně a především v Rozpočtovém výboru ( jehož jsem členem ), ale i zde platí, že vládní koalice má většinu, a pokud si usmyslí, prohlasuje si, co bude chtít... I přestože chápu, že s úsporami se má kalkulovat, až jsou úspory reálně dosažitelné a proveditelné, s návrhem rozpočtu nejsem spokojen. Kroky koalice v případě rozpočtu a dalšího zadlužování budeme nejen bedlivě sledovat, ale i komentovat a navrhovat naše řešení. V každém případě  odmítáme soustavné a trvalé zadlužování, stejně jako "princip" kolektivní neodpovědnosti.