David Kádner

  • Nová Ves v Horách
  • starosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,79. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.07.2014 10:53:47 - Kamil z Prahy 5

smrt vojáků

Co říkáte na smrt 4 našich vojáků v Afghánistánu? Není na čase přehodnotit naše působení zde? Stejně to k ničemu nevede. I Amerika už vzala zpátečku

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.07.2014 14:15:12 - David Kádner
 Dobrý den.Je mi velmi smutno z každé oběti. Je to neuvěřitelná lidská tragédie. Mise v Afghánistánu (a nejen tam) je strašně důležitá pro bezpečí celé Evropy - a tudíž i České Republiky. Teroristické prostředí, které v této části bují a v posledních letech se přesouvá do afrických států typů Mali a další, je místem, které alianční vojáci nejen monitorují, ale snaží se získat i další informace potřebné pro boj s terorismem nejen v Evropě, ale i v ostatních zemích. Naši vojáci nejsou vnímáni obyvatelstvem v Afghánistánů negativně, naopak. Snaží se komunikovat s místními občany, pomáhat jim. Ti na oplátku vnímají, že vojáci jsou tam pro jejich bezpečnost a pro stabilizaci země. Sám jsem osobně byl nejen v Afghánistánu, ale i v Mali, a seznámil jsem se tam se situací vojáků i občanů. Proto tedy můj názor takový, jaký je.Děkuji za Váš dotaz.David Kádner.