ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.07.2014 8:45:25 - Marek Horvát

primátor?

Máte pravdu, že je v Praze třeba řešit jak oblast bezpečnosti obyvatel nebo dopravy, ale jak? A kdy bude rozhodnuto o to, zda budete lídrem Úsvitu v Praze?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.07.2014 12:01:38 - Marek Černoch

Dobrý den Marku.

 Na vaši otázku jak to chceme řešit.. Pocit bezpečí je jeden z klíčových pocitů, které člověk aby mohl klidně žít potřebuje. V Praze jsou lokality, kde ten pocit člověk rozhodně nemá a nejsou to jen okrajové části Prahy, ale třeba i Václavské náměstí. Mimo zvýšení počtu strážníků je to i přístup, protože dokud i strážníci nebudou mít pocit podpory ze strany nadřízených, bude to začarovaný kruh. Slušní lidé se musí cítit bezpečně. A na otázku dopravy? Nikdy jsem nechápal, proč když například člověk jede (nebo spíše stojí) v koloně a pak dojede k místu kde se opravuje silnice nebo tramvajový pás, tam někdy stojí jen zaparkovaný bagr a nikde nikdo. To je prostě nepochopitelné. Nebo tahanice kolem tunelu Blanka. Prodražování takových zakázek, jejich neprůhlednost, různé podfuky, to prostě musí zmizet. Ale těch témat kolem Prahy je opravdu hodně.

Rozhodnutí padne do příštího týdne. Velmi si nabídky vážím, ale přistupuji k věcem zodpovědně a vždy na tisíc procent.