ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.07.2014 16:53:10 - Lukas Knobloch

rozpočet armády

Na úkor čeho nebo kde byste chtěl vzít peníze na posílení rozpočtu armády? Snad každá resort je totiž u nás podfinancován

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.07.2014 12:58:16 - Jan Veleba

Je třeba jediné – udělat pořádek, nejen ve financování armády, ale ve všech ostatních státních výdajích. Vezměme si například kausu Pandury. Byly by to stovky milionů úspory, kdyby nákup proběhl korektním způsobem. A Pandury jsou jenom vrcholem ledovce. Aby pořádek nastal, tak musíme mít kvalifikovanou vládu, premiéra, který je vedle politika národohospodář, atd. Příklad další. Teď mne zažalovali vědci zabývající se gigantickými pokusy s přírodou Šumavy. A nepřál bych vám vidět ty obrovské částky vydávané ze státního rozpočtu na jejich granty, obrovské, neskutečné dotace do Národního parku Šumava, do Biologického centra Jihočeské univerzity atd. Sečteno a podtrženo – peníze tu jsou, ale nejsou jejich hospodáři, politici.