Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.07.2014 13:51:20 - Božena G.

nekopete si hrob?

Pokud budete mluvit za sebe, přijde vám v pořádku, že třeba ,,jen“ vnitrostranickou funkci zastává člověk, který byl obviněn z podvodu? Jak mu můžete důvěřovat?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.07.2014 17:30:44 - Ing. Antonín Seďa
Děkuji za dotaz, kterému však, přiznám se moc nerozumím. Pokud jde o konkrétní osobu z mé blízkosti, tak bych poprosil o bližší informaci, abych mohl reagovat. Pokud je to obecný dotaz, pak odpovím již teď. Pokud někdo byl již obviněn z nějakého trestného činu, pak je věcí jeho MO ČSSD, jak se zachová. Nicméně Stanovy ČSSD tuto situaci řeší a člen může pozastavit členství v ČSSD , popřípadě mu může být členství ukončeno. Pokud tedy někdo byl obviněn, tak by měl rezignovat na svoji vnitrostranickou funkci. Nicméně existuje i presumce neviny, takže pokud tak neučiní, je nutno posečkat na rozhodnutí nezávislého soudu. Pokud soud rozhodne o jeho nevině, pak by měla ČSSD přijmout taková opatření, aby byl možný jeho návrat do politiky. Otázka důvěry či nedůvěry je věcí spíše osobní a tady se přiznám, že mám nedůvěru i vůči některým sociálním demokratům, ale přiznám se, že naštěstí tito nejsou z mé MO ČSSD.