MUDr. Vladimír Dryml

Prezident svazu Senioři České republiky
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,72. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.07.2014 14:09:29 - ergo

BPP

,, Jak má potom fungovat ministerstvo dopravy, zdravotnictví, zemědělství, když lidé nečtou volební programy stran a nezajímají se, jestli strana své předvolební sliby plní.“ Jak mají lidé ale věřit nezávislým kandidátům a nebo přeběhlíkům? Není to od bezpartijních kandidátů vypočítavost, kandidovat jako BPP za nějakou stranu?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.08.2014 10:54:29 - MUDr. Vladimír Dryml
Děkuji za dotaz. Kandidatura BPP znamená, že kandidát je ztotožněn s programem strany, a zároveň schvaluje volební program, který je prezentován veřejnosti v předvolebním období. Kandidát by potom měl tento program při svém zvolení dále plnit, v případě že se tomu tak neděje, voliči by měli v příštích volbách vyvodit důsledky – jedná se tedy především o osobní odpovědnost takového kandidáta, nikoliv o odpovědnost celé strany. Kandidovat za svou stranu znamená prezentovat celek, a přijímat výhody řádného člena, nicméně vždy může dojít například k výměně vedení, se kterým se začnou Vaše představy rozcházet, změní se priority a strategie, v takovém případě pro mne vždy bylo lepší odejít, než být špatným členem.