Prof. MUDr. Rostislav Vyzula, CSc.

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.07.2014 10:38:44 - Stoklasová Jana

asistenti

Já si myslím, že by bylo i vůči voličům fér, kdybyste měl asistenty na svém místě, ne že budou svou práci vykonávat při svém zaměstnání. Moc sice nerozumím tomu, proč syn Faltýnka nedělá pro Faltýnka, ale je mi to vlastně jedno. je to vaše věc. Navíc jsou i horší, třeba ČSSD, kde asistentku dělala hejtmanka. A otázka na závěr, jak probíhá výběr asistentů? A proč má někdo jen jednoho a někdo třeba 4?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.07.2014 13:02:10 - Prof. MUDr. Rostislav Vyzula, CSc.
Výběr asistentů probíhá v mém případě celkem standardně. Dostal jsem řadu žádostí o místo asistenta, jako asi každý poslanec. Zvu je k pohovoru dle toho, kdo se dřív přihlásí a pokud se domluvíme, tak další odmítám. Každý asistent pak prochází dobou "hájení" a pokud se osvědčí, tak s ním pokračuji. Taky se na začátku můžeme dohodnout jen na době určité. Pokud se týká souběžného zaměstnání, tak v tom nevidím žádný problém. Důležité pro mne je, že se věnuje mým požadavkům, tak jak jsou na něj kladeny a vyřizuje je zodpovědně a hlavně včas.