Prof. MUDr. Rostislav Vyzula, CSc.

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.07.2014 13:20:00 - Venda-jogista

Poslanci musejí mít názor.Proto je volíme.

Myslíte si, že ten fakt, že tzv.rebelové na Ukrajině drží část území, kde se má těžit břidlicový plyn, žene vládu Ukrajiny s tlakem USA za zády /její firmy a jejich zájmy/, aby bojovala takto brutálně proti svým lidem?
Děkuji Václav Žáček

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.07.2014 15:42:07 - Prof. MUDr. Rostislav Vyzula, CSc.
Situace na Ukrajině je natolik nepřehledná, že je velmi těžké ji, z našeho pohledu, zodpovědně hodnotit. Informace, které má většina obyvatelstva jsou jen z medií, k čemuž jsem osobně poněkud skeptický. Jsem členem Zahraničního výboru PSP a přesto ani z tohoto zdroje nemám relevantní informace. Je to velmi vysoká politika, do které nevidím, ale je mi jasné, že všechno to zlo, které se na Ukrajině děje je naprosto zbytečně prodlužované díky neschopnosti politiků jasně, rychle a hlavně rozumně jednat. Tohle mne znepokojuje hodně, protože řešení je jen politické a politici, nejvyššího řádu, selhávají. Jak mám tedy věřit v politickou moc a politickou spravedlnost? Díky ekonomickým zájmům různých zemí budou stále umírat a trpět nevinní lidé? K čemu máme OSN? Je vůbec k něčemu? Celá řada otázek, které podrývají důvěru v politiky a politiku vůbec.