Ing. Jan Skalický

politické hnutí PRO PRAHU, kandidát na starostu Prahy 5
  • HPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.07.2014 10:33:48 - Vratislav Prokop

členové

Marně hledám další tváře Vašeho hnutí... Nenašel jsem jejich články ale ani profily, Vy jste jediný, kdo má PR poradce? Není to škoda? Babiš už znovu útočí na ostatní strany, Vy nic.:(

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.07.2014 22:30:51 - Ing. Jan Skalický
 Politické hnutí PRO PRAHU staví kandidátku do Zastupitelstva hl. města Prahy a téměř do 40 z celkového počtu 57 městských částí. Celkový počet našich kandidátů se pohybuje kolem tisícovky. Celopražským lídrem je pan Zbyněk Passer, předsedkyní hnutí je Petra Venturová, oba zkušení komunální politici, dlouholetí starostové malých městských částí. Existuje mnoho komunikačních kanálů a je na volbě každého politika, jakou cestu zvolí. Jedním z nich jsou i Parlamentní listy, tady se potkávám se zasvěcenými čtenáři a jejich dotazy, rád svým kolegům doporučím. Tzv. velké či tradiční politické strany mají prakticky volný přístup do "velkých" médií, my ostatní musíme hledat alternativní kanály a snažit se naše myšlenky přenést voličům.
Ing. Jan Skalický, politické hnutí PRO PRAHU
kandidát na starostu Prahy 5