Ing. Jan Skalický

politické hnutí PRO PRAHU, kandidát na starostu Prahy 5
  • HPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.08.2014 8:27:37 - Lukáš Rosák

Metafora

Myslíte, že toto je taky "Pro Prahu" vhodné? Jak byste s podobnou spolustraničkou naložil Vy? http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Humr-vino-sneci-Jak-z-nasich-penez-obedva-politicka-TOP-09-Mame-uctenky-329088

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.08.2014 18:10:47 - Ing. Jan Skalický
Považoval bych za laciné konkrétně se vyjadřovat k tomu, co starostka od konkurence utratila v roce 2012 při nějakém drahém obědě za humry, šneky a podobné laskominy. Řeknu to obecně. Já bych na takový oběd za 9000 nešel, umím se najíst dobře a mnohem levněji. Už vůbec si nedovedu představit, že bych si něco takového ještě nechal proplatit jako politik z peněz občanů-daňových poplatníků. To můžu zcela jistě a s klidným svědomím slíbit. No a zmíněné paní starostce a podobně "rozežraným" a "mlaskajícím" politikům to, pevně doufám, v nadcházejících komunálních a do budoucna ve všech dalších volbách spočítají občané-voliči.
Ing. Jan Skalický, politické hnutí PRO PRAHU
kandidát na starostu Prahy 5