Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.08.2014 22:07:45 - Mrakovic

Balistické rakety

NATO oficiálně potvrdilo pokus o použití balistických raket malého doletu. Souhlasíte s použitím proti vlastnímu lidu, vzhledem k tomu že tyto rakety nemají žádnou přesnost? Použil by ste balistické rakety třeba proti Moravě, pokud by chtěla vyhlásit samostatnost protože by ji z Prahy chtěli zakázat mluvit dialektem? Víte že z východní ukrajiny uteklo oficiálně přes 200 tis obyčejných lidí a neutíkali zrovna na západ. Myslíte že za odstřelování a bomrardování měst modou Rusové? Víte, že na UK působí víc než 180 US důstojníků americké armády, několik jich zahynulo a jeden US generál byl předevčírem i raněn? Zřejme proto Porošenko přistoupil na jednání. Vlastní lidé jsou bojové ztráty, US důstojníci už asi bude problém.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.08.2014 12:59:51 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den, pane Mrakovici,díky za dotaz.
Popravdě nepoužil, protože mi to přijde absolutně nesmyslné. Jinak na druhou stranu bych se snažil udržet vždy celistvost České republiky. Na Ukrajině nikdo nechtěl zakázat ruštinu. Tam šlo o to, že část lidí zkusila na východě udělat stejný scénář, jako byl použit na Krymu.
Jinak mám na Ukrajině řadu přátel, kteří tam žádné americké důstojníky neviděli. Ale v rámci politické korektnosti to nebudu komentovat.
;-)
Krásný den přeje Tomáš Zdechovský