Zbyněk Passer

  • HPP
  • Praha-Koloděje
  • starosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.08.2014 15:17:17 - marek vít

dvě otázky

Váš bratr je známí developer. Co jste dokázal zatím vy? A druhý dotaz, i třeba s bratrem, máte nějaké plány v Praze stavět nové byty? Myslím především na okraji. Už nyní mi přijde že se Praha rozšířila až, až. Vždyť kolik je městských částí?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.08.2014 16:30:13 - Zbyněk Passer
Šestnáct let se pohybuji v komunální politice a z toho 7 let jsem v jeho vedení ať už jako místostarosta nebo nyní starosta. Vytvořil jsem komisi pro strategický rozvoj, zamezil jsem přidělování bytů lidem blízkým tehdejšího vedení radnice, také jsem rozběhnul několik velkých projektů týkajících se životního prostředí, z nichž jeden je dokončený - rekultivace skládky na park. Co se týče vašeho dotazu ke stavbě nových bytů - já jsem starosta, nikoliv developer a můj bratr má vlastní firmu s vlastními plány, které se mě netýkají. My v politickém hnutí Pro Prahu se soustředíme na koncepci budoucího rozvoje města vycházející z udržitelného užívání krajiny a péče o jeho přírodní, kulturní a historické hodnoty. Podporujeme spíše využití prázdných ploch uvnitř města, než nezadržitelnou expanzi na jeho okrajích.