Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.08.2014 16:10:47 - Ruda Neruda

Myslíte to vážně? Prosím fakta.

Pane Zdechovský, dobrý den,možná Vám "jdu na nervy", ale já nejsem z těch, kteří se nechají opít rohlíkem. Sleduji totiž i jiné zdroje, než jen "normalizovanou" ČT. Zdrojů je spousta, ale posílám jen dva na ukázku: http://www.zvedavec.org/komentare/2014/06/6036-pribyva-dukazu-ze-zapad-podporuje-vzbourence-isil.htm
http://www.freepub.cz/2014/usa-saudska-arabie-podporovaly-teroristy-isil/ To znamená, že nemohu souhlasit s Vaším tvrzením, že USA a Francie nemají s podporou ISIL nic společného. Mají!!! Taliban je také orientován NYNÍ protizápadně, ale vždycky tomu tak nebylo. S ISIL je to podobné. Proč by se nenechali financovat a vyzbrojovat proti Assádovi, aby se potom otočili úplně někam jinam?
.....pokračování....

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.08.2014 17:36:56 - Tomáš Zdechovský
Vážený pane, 
Ano, zmiňované zdroje jako Zvědavec a další dobře znám a víte, v čem je jejich hlavní problém? Vybírají selektivně pouze informace, které jsou proti Západu (USA, EU, Izrael....) a čerpají navíc z velmi pochybných  a obskurních zdrojů, jako je tomu i v případě článků, které uvádíte. Opravdu nikde se v nich nedočtete, že by za něco zlého mohlo Rusko nebo Čína. Jakákoli seriózní diskuse v takovém případě nemá příliš valný smysl - na internetu seženete důkazy prakticky pro jakékoliv.
Přeji hezký den
Tomáš Zdechovský