Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.08.2014 16:16:00 - Ruda Neruda

Myslíte to vážně? Prosím fakta.

Vy argumentujete tím, že malajské letadlo bylo sestřeleno nad povstaleckým územím. Opět nemáte pravdu! Letadlo SPADLO na povstalecké území, ale bylo sestřeleno poněkud západněji. Kdyby bylo setřeleno NAD povstaleckým územím, dopadlo by pravděpodobně na ruské území. To jsou zákony fyziky. Pokud se jedná o důkazy, jsou úplně stejné jako v případě 9/11. Dvojčata ještě nedopadla, ale Bush už věděl, kdo je viník. Pokud to ovšem věděl v předstihu od zpravodajských služeb, proč nebyla učiněna žádná opatření? Co se týká letadla, existují i jiné důkazy: http://cs-cz.facebook.com/pages/Peoples-Peace-Price/390114497795823 . Ty ovšem nepodporují oficiální teorii.
Myslím, že vy, jako eurokomisař byste měl být objektivní a používat jeden metr - nebo to v politice nejde? Možná Rusko podporuje některé strany nebo organizace na Západě. Ale nedělají to stejné USA v Rusku? Samozřejmě, že se snažily přenést ty všechny oranžové revoluce a arabská jara na Rudé náměstí.
S pozdravem Ruda Neruda

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.08.2014 17:23:13 - Tomáš Zdechovský
 Vážený pane, odpovím velmi stručně: Jsem pouhým europoslancem. Mezi poslancem EP a komisařem je celkem podstatný rozdíl, který si určitě sám zjistíte. Také by bylo fajn, kdybyste čerpal ze serióznějších zdrojů, a ne z pochybných konspiračních plátků, protože v takovém případě nemá diskuse smysl.
Přeji hezký den.
Tomáš Zdechovský.