Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.08.2014 18:25:16 - Ruda Neruda

Myslíte to vážně? Asi ne!

Vážený pane europoslanče, škoda času na takovou "diskuzi". Opět žádná fakta, ale pro změnu zase nálepkování. Je mi jasné, že jako europoslanec nejste všemocný, ale mohl byste alespoň svým voličům a svým spoluobčanům říkat pravdu. S církevními dogmaty jsme se snad už snad vypořádali, ale s US dogmaty bohužel nikoliv. Cokoliv řekne Obama nebo někdo z jeho administrativy je svaté a přes to vlak nejede. Proto se ptám - myslíte, že byste v tom Bruselu vydržel, i kdybyste občanům začal říkat pravdu? Nebo politik nemusí dodržovat ani desatero? Obama už přiznal, že mučení vězňů bylo špatné. Teď už zbývá jenom přiznat, že 9/11 byl kolosální, nebo chcete-li strategický globální podvod 21.století. A kdo nevěří oficiální verzi, je nepřítelem USA. V USA může být bez soudu neomezeně dlouho držen ve vězení, jako podezřelý z terorizmu. To víte?
Přeji Vám proměnu Saula na Pavla.
Ruda Neruda

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.08.2014 11:17:36 - Tomáš Zdechovský
 Vážený pane Nerudo,děkuji za příspěvek. 
Odkazuji na tento článek, pokud byste měl někdy čas:http://echo24.cz/a/iPkYt/co-vime-o-padu-letadla-jistot-moc-neni
Jinak asi máme každý jiné zkušenosti a zdroje informací. Závěrem mi dovolte jednu poznámku:Vaší proměnu nechci a nikdy chtít nebudu :-) Ani myšlením ani žádnou jinou ;-).
S pozdravem 
Tomáš Zdechovský