Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.08.2014 22:23:29 - palot

Pane, nestydíte se trochu?

Pane, ještě jste zapomněl ve svém pláči nad propalestinskými demonstracemi podotknout, že ti demonstranti vlastně popírají holocaust. Jinak mě ani nepřekvapuje, že lidi jako vy a vám podobní (jako jistí fláterníci Duka či Holub), když nemají argumenty, začnou urážet buď inteligenci dotazujících se, nebo používají jinak zesměšňujících výrazů. To mne opravdu nepřekvapuje, nepřekvapilo by mne ani, kdybyste začal tvrdit, že Kubiš s Gabčíkem byli teroristi. Ale překvapuje mne, že ve světle zpráv z pásma Gazy, kdy se poměr mrtvých pohybuje tak zhruba 50:2000,kdy Izraelci ve svém vraždění směle trumfnou hitlerovce, máte ještě tu drzost mluvit o nenávisti proti Izraeli.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.08.2014 11:44:47 - Tomáš Zdechovský
 Vážený pane Palote ,opravdu se nemám za co stydět. Ztráty na nevinných civilistech je třeba přičíst na vrub Hamasu, kvůli němuž byl Izrael nucen použít vojenskou sílu. Každý stát, který by byl ohrožovaný raketami, by reagoval stejně a pravděpodobně ještě tvrději. Provést rozsáhlou vojenskou akci v tak hustě osídleném území jako je pásmo Gazy a vyhnout se větším kolaterálním škodám, je prakticky nemožné, zvláště když Hamas často využívá civilisty jako živé štíty či civilní budovy jako vojenská skladiště.
 Pokud by se Hamas zřekl násilného řešení konfliktu, Izrael by zastavil všechny své vojenské akce a nemuselo by dojít k žádnému zbytečnému krveprolití. Občas je dobré zamyslet se vedle důsledků i nad příčinami.
Tomáš Zdechovský