Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.08.2014 11:23:53 - Ruda Neruda

Myslíte to vážně? Asi ne! - reakce

Pane Zdechovský, mile jste mne překvapil. Už jsem nechtěl diskutovat, ale opravdu jste mne překvapil odkazem na velmi seriózní článek. Pokud se Vaše úvahy ubírají tímto způsobem, mám za to, že se ten Pavel možná ve Vás probouzí. Samozřejmě, že jsem Vás nechtěl změnit, jak píšete, jen jsem Vám tu proměnu popřál. Podstatné v článku je právě to konstatování, že "jistot moc není". O tom ale já píšu od začátku, že je velmi nerozumné někoho postihovat sankcemi, když nemáme důkazy, že něco provedl. Navíc jsou k ničemu, jak dokazuje případ Kuby. Oba asi známe pojmy justiční omyl nebo justiční vražda. Stejným způsobem se mohou mýlit i politici - tedy, pokud se "nemýlí" záměrně. Dovolím si připomenout Irák.
Závěrem Vám přeji hodně zdraví a hodně úspěchů ve Vaší další práci. Ruda Neruda.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.08.2014 11:42:49 - Tomáš Zdechovský
Dobrý den, pane Nerudo.děkuji za reakci a i já budu rád, když mi něco zajímavého pošlete. Mohu se mýlit a velmi si vážím lidí, kteří jsou ochotní se mnou slušně diskutovat diskutovat.
Přeji krásný den.
Tomáš Zdechovský