Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.08.2014 13:32:21 - sněhulák46

Na oba mé dotazy jste pane odpověděl/neodpověděl, ve stylu politika.

Takhle trapně si asi čáku u voličů nevysloužíte. Já ve svém dotazu nepožadoval odkazy na různé nedůvěryhodné články, ani nevyjadřoval touhu, dělat Vám poradce. Z Vašich reakcí, nejen na mé příspěvky je skoro jisté, že si poradíte vždycky sám a nějaká fakta Vás příliš nezajímají. Farizejské odpovědi nejsou znakem síly a jistoty. Tohle už na nás zkoušeli komunisti a páni faráři už tehdy za nich. Vy mluvíte jako jejich dobrý žák. Napsal bych - jako politik - ale Vy byste to bral jako pochvalu. U nás, lůzy, je to nadávka.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.08.2014 14:15:21 - Tomáš Zdechovský
Dobrý den, pane Sněhuláku,žádné farizejské odpovědi jsme nepsal a nepřijde mi, že tento styl komunikace považuje někdo za férový. Pokud některé věci neznám, rád se s nimi seznámím. Nabídnout někomu místo poradce považuji za nutnost, pokud někdo odpovědi zná lépe než já.
Bohužel jsem čekal, že namísto útočení mi nabídnete argumentář toho, kde mohu najít více informací. To se však bohužel nestalo. A to, že se označujete za lůzu považuji spíše za nedostatek sebevědomí, jak za aktuální a realistický popis situace.
Krásný den přeje Tomáš Zdechovský