Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.08.2014 17:47:47 - wocasek

Není náhoda, že vám někteří zdejší přispivatelé doporučují více pokory...

Vážený pane Zdechovský, ačkoli je mi zcela jasný postoj nadmíru štědře placených europoslanců, nevím, kde berete vaši prvoplánovou a ničím nepodloženou jistotu v obviňování proruských separatistů nebo dokonce Ruska ze sestřelení malajského letadla?! Důkazů je plno a mají je i CIA a administrativa USA a není náhoda, že všechny dokazují sestřelení boeingu ukrajinskou nazistickou armádou. Ani po dovršené kontrarevoluci v SSSR totiž nepřestalo být Rusko pro USA nepřítelem č. 1. USA mají nesplatitelný dluh 17 trilionů dolarů, přičemž EU trápí 27 milionová nezaměstnanost. Přesto EU jako faktický poskok USA hodlá právě v době 100 letého výročí 1. imperialistické války zažehnout válku novou. Mějte na paměti, že válka před sto lety vyvrcholila říjnovou bolševickou revolucí...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.08.2014 18:31:51 - Tomáš Zdechovský
 Vážený pane Wocásku,děkuji za dotaz.

Co chytrého člověk jako Vy motivuje napsat tuto větu:"ačkoli je mi zcela jasný postoj nadmíru štědře placených europoslanců". 
Závidíte mi to odloučení od rodiny? Víte, kolik stojí pronájem bytu v Bruselu? Kolik měsíc bydlení, kolik parkování??? 
Pokud mi to závidíte, tak se tam přímo nechte zvolit. Ale nezačínejte naši komunikaci podobným nesmyslem.
Jinak co se týká letadla, tak jako Vy sleduji zahraniční média a sociální sítě na Ukrajině/v Rusku. Názor si dělám na základě komunikace té či oné strany. A to, že Rusko lhalo ohledně Krymu a lže i dneska ohledně dodávek zbraní na Ukrajinu je více jak jasné. Parta nadšenců nedokáže sestřelovat letadla a operovat s tanky.
 Jinak EU stojí o korektní vztahy s Ruskem i Ukrajinou. A nepřeje si válku. To však nelze říci o všech členech sporu. Bohužel

S pozdravem Tomáš Zdechovský