Ing. Jan Skalický

politické hnutí PRO PRAHU, kandidát na starostu Prahy 5
  • HPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.08.2014 7:15:57 - brain

výbory, gesce...

Čemu byste se chtěl, pokud uspějete, věnovat přímo vy? Četl jsem toho od vás hodně, nikdo ale nemůže rozumět všemu. Jaká je vaše specializace a jakou pro ni máte průpravu? Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.08.2014 13:20:01 - Ing. Jan Skalický
Na úvod musím jasně říci, že mám ambici stát se starostou Prahy 5 a nestydím se za to. Věřím, že moje odvážná povaha by byla pro Prahu 5 přínosem. Pokud by naše politické hnutí PRO PRAHU nezískalo dostatečnou podporu, budu rád pracovat pro Prahu 5 v oblasti územního rozvoje a dopravy. Zároveň jsem na volitelném místě kandidátkky politicckého hnutí PRO PRAHU do Zastupitelstva hlavního města, abych mohl hájit zájmy Prahyy 5. Mojí kvalifikací je mimo jiné angažmá ve funkci ředitele významné dopravní investorské organizace, pozice místopředsedy Komise pro Územní rozvoj MČ Praha 5 a vedoucí Odboru investic a správy majetku na MÚ Černošice. Záleží jen na vás voličích, jakou reprezentaci Prahy 5 i hlavního města si zvolíte.
Ing. Jan Skalický, politické hnutí PRO PRAHU, 
kandidát na starostu Prahy 5