Ing. Jan Skalický

politické hnutí PRO PRAHU, kandidát na starostu Prahy 5
  • HPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.08.2014 9:37:54 - Lukáš Rosák

jak tak čtu

Vaše články, přijde mi hodně obskurní, že nevidiím za celou Vaše -počítám, že velkou- stranu jinou osobnost. Copak vedení nechce být vidět? Jenom mě to zaujalo, držím Vám palce a líbíte se mi.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.08.2014 13:09:09 - Ing. Jan Skalický
Moc Vám děkuji za důvěru a podporu, velmi si toho vážím a slibuji, že se vynasnažím nezklamat. Vedení politického hnutí PRO PRAHU je vidět na stránkách www.proprahu.cz a dalších mediálních kanálech. Určitě znáte Zbyňka Passera, starostu MČ Praha-Koloděje či Petru Venturovou, starostku MČ Praha-Šeberov. Na dalších místech kandidátky do Zastupitelstva hl.m.Prahy jsou další starostové a komunální politici zejména z menších městských částí, jejich motivem pro vznik tohoto hnutí byl právě špatný vztah magistrátu k malým radnicím. V Praze 5 máme na kandidátce celou řadu skvělých lidí z různých občanských profesí, určitě se s nimi budete mít možnost setkat.
Ing. Jan Skalický, politické hnutí PRO PRAHU, 
kandidát na starostu Prahy 5