Ing. Jan Skalický

politické hnutí PRO PRAHU, kandidát na starostu Prahy 5
  • HPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.08.2014 11:39:54 - kathe

Praha

Co říkáte na to, že Lachnit kandiduje za ANO? A druhá věc, přijde mi, že politika v Praze se dost tříští. Vzniká hrozně moc stran a já se obávám, že domluva mezi nimi po volbách bude minimální. Každý má své zájmy, proto tolik stran. Jak to vidíte vy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.08.2014 12:53:03 - Ing. Jan Skalický
Předpokládám, že pan Lachnit se ztotožnil s programem strany, ze kterou kandiduje. Aspoň já to tak mám nastavené a nikdy bych nekandidoval za stranu nebo hnutí, se kterými bych nesdílel stejné názory. Souhlasím s Vámi, že politika, a nejen v Praze, se tříští a vznikají nové strany či hnutí. Já vidím příčinu v morálním úpadku tzv. větších či tradičních  stran. Ty postupně ztrácejí důvěru nejen svých voličů, ale postupně i sympatizantů a nakonec i svých členů. Přesto věřím, že pokud nové strany včetně našeho politického hnutí PRO PRAHU získají ve volbách důvěru voličů, budou se umět spolu domluvit na lepším fungování politiky.
Ing. Jan Skalický,  politické hnutí PRO PRAHU, 
kndidát na staarostu Prahy 5