Mgr. Stanislav Huml

Zemřel 28. prosince 2021
  • SOCDEM
  • Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
  • zastupitel obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.08.2014 15:28:19 - auša

Úloha USA v konfliktu

Pane poslanče,
kdy konečně začnou politici a oficiální media mluvit veřejně a otevřeně o klíčové úloze Ameriky v rozpoutání a živení konfliktu na Ukrajině? Vám nevadí ta příšerná a lživá proamerická propaganda, cílené štvaní proti Rusku, zatajování důležitých informací, které se nehodí do scénáře válečného štvaní a nepochopitelně lokajský
postoj
EU k těmto příšernostem? K prosazování americké roztahovačnosti a terorismu měl sloužit náš vstup do EU? Děkuji, nechci, je možné s tím něco dělat do budoucna?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.08.2014 17:56:27 - Mgr. Stanislav Huml
Dobrý den,vidí mi to stejně jako vám. Média jsou pravicová, Nova má dokonce vlastníka v zámoří. Co lze čekat? Je nás málo, kteří o tom mluvíme otevřeně a jsme za to občas i vypráskáni. Sledujte i jiná média a dnes lze díky překladačům číst v podstatě celý svět na internetu. Pravda se jen těžko utajuje. Jen pozor. Dezinformace mnohdy vypouštějí obě strany.