Pavel Telička

  • BPP
  • Středočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.08.2014 14:09:43 - Nagano

Stále si myslíte, že sankce Rusku, byl dobrý nápad?

A co říkáte na toto - Moskva zakáže dovoz většiny potravinářských výrobků ze Západu? co tak bude teď? Některé firmy, např. Hamé údajně bude chtít po státu vyplatit ušlý zisk. Mají podle vás šanci uspět? Začínám mít také obavy, že je to celé učarovaný kruh a jen se bojím, aby cesta z něj neskončila válkou. Jak to vidíte vy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.08.2014 18:42:21 - Pavel Telička
Dobry den, ano, i nadále tvrdím, ze už neslo postupovat jinak. Bezpečnost lidi, lidske životy, naše vlastní bezpečnost - to vse stavím nad ekonomické zájmy. I kdyz to bude bolet. Take jsem musel ve svém dřívějším podnikání neco ozelet, pokud jsem nechtěl sklouznout k nízké etice. Reakce Ruska se dala ocekavat, i kdyz nakonec pro nej muže byt kontraproduktivní. I nadále však plati, ze sankce samy o sobě nic nevyresi a je třeba mit strategii dalšího postupu a diplomatických a politických jednani. Sankce Rusko budou bolet a je třeba mu ve správný moment umožnit zachránit si tvar. Souhlasím s Vami, ze jakákoliv další eskalace je nezadouci. PT