David Štěpán

  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.08.2014 18:11:50 - jana HK

losovačky

Proč je podle vás losování kandidátů demokratické? Asi víte kam narážím, na tzv. losovačky při výběrových řízeních. A pak by mě zajímala, zad kandidujete i jinde než v Praze? (například v Hradci). děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.08.2014 10:55:06 - David Štěpán
 Dobrý den,losování je vrcholně demokratické. Losujeme vždy ze všech ověřených prohlášení kandidátů z klasického losovacího průhledného bubnu (jistě pamatujete na losování Matesa). Navíc ve Vámi zmíněných "losovačkách" šlo o losování nabídek různých firem, které se ucházely o zakázku města a šlo tam o velké peníze, které skončily na účtech lidí, kteří prý hájí zájmy občanů. V našem případě o žádné peníze nejde, jde jen o to, aby kandidátka byla sestavena transparentně a bez tlaku jakýchkoliv nátlakových a zájmových skupin.Domov kandiduje v 70 obcích a městech celé České republiky. Pokud vím, měla by být podána i kandidátka v Hradci Králové.